High Heeling, High Wining op 17 april a.s.

Soms gaan de dingen niet zoals je het hebt voorgesteld. Honderden ideeën die erom schreeuwen om uitgevoerd te worden met maar 24 uur in een dag. Dan kom je erachter dat je niet de enige bent. Je vindt iemand die net als jij  stuitert met allerlei ideeën en initiatieven. Een synarchie effect is dan ook niet meer te stoppen…  1+1=3  … Stephen R. Covey verwoordde het kort maar krachtig: “Synergy is better than my way or your way… it’s our way!   Dat is waarom het Koekhuys Jan de Backer en Tree of Life samen het idee hebben opgepakt om een event/evenement te organiseren. Echter niet op 10 april zoals eerder is vermeld, maar door verbouwingswerkzaamheden is het  een weekje verzet naar 17 april.

Ben je een ondernemende vrouw?  Ben je nieuwsgierig? Ben je op zoek naar inspiratie? Ben je even vastgelopen (zakelijk en/of privé)?  Ben je te porren voor een aangename middag? Ben je een liefhebber van lekker eten? Ben je toe aan een uitdaging? Ben je toe aan een verandering? Ben je een stuiterbal? Als je op deze vragen  minstens 3 keer  JA kan beantwoorden, dan is 17 april in Berghem  voor jou zeker de moeite waard!

High Heeling, High Wining is een evenement met een dikke knipoog naar hoe in het algemeen naar vrouwen wordt gekeken. De hoge hakken (high heels) refereert daar naar. Bovendien is ‘heeling’ natuurlijk ook een verwijzing naar ‘healing’. Dit woord is tegenwoordig niet meer zo ‘wazig’ als voorheen. Wie in zich zelf heeft geïnvesteerd, weet dat healing juist een bron van inspiratie is. Daarnaast staan vrouwen ook bekend om het zeuren en klagen. Dat is wat wij bedoelen met de Engelse term van ‘wining’ en toevallig  lusten de dames ook graag een wijntje … .

Wat mag je op onze High Heeling, High Wining verwachten? Allereerst is het voor ons een try-out. Graag willen wij jullie laten kennismaken met onze nieuwe plannen en ideeën. Wat houdt dat dan in? In een notendop gezegd: mensen verbinden en motiveren. Dat is wat wij, Tree of Life en het  Koekhuys Jan de Backer willen bereiken.

De zoektocht naar een toepasselijke spreekster was dan ook niet zo moeilijk!  We hebben een inspirerende dame van 54 jaar bereid gevonden om haar verhaal met ons te delen. Zij is een alleenstaande moeder van  2  dochters. Een overeenkomst die Tanja (directeur/eigenaar van Tree of Life) en ik met haar delen. Althans … Tanja heeft 4 prachtige dochters en ik 2 knappe zonen.

De naam van onze spreekster houden we als verrassing nog even voor ons. Iedere week vertellen we steeds iets meer over haar.  Zij heeft psychologie als achtergrond, versterkt door haar eigen levenservaringen en nieuwsgierigheid naar wat het leven nog meer te bieden heeft.  Haar verhaal brengt zeker het zogenaamde ‘ aha-erlebnis teweeg ‘….  Het kwartje zal zeker vallen!

De spreekster verstaat de kunst om  tijdens deze interactieve bijeenkomst het brein een positieve boost te geven. Zij vergelijkt de  mens met een computer.  Je kunt oude, negatieve ‘programma’s deleten en nieuwe, positieve ‘programma’s downloaden. Inclusief de daarbij behorende ‘virussen’ en alle ‘cookies’.  Nu zit er echter een addertje onder het gras en , zoals bij een computer, is het niet altijd zo gemakkelijk.  Wanneer het AHA-effect er is,  laten alle cellen de oude informatie en emoties los. Daar draait het om bij dit betoog tijdens High Heeling, High Wining.

De lokatie Boerderij de Notelaar draagt zeker bij aan een mooie middag. Zie meer info http://www.denotelaar.nl/  Geheel passend bij hun concept van eco-boerderij zal het Koekhuys voor de hapjes zorgen. Geen gewone hapjes, maar authentieke hapjes  die je zeker zullen verrassen. En wie mij persoonlijk kent, weet hoe dol ik ben om nieuwe smaken te creëren  of juist bestaande smaken anders te laten ervaren.

Graag verwelkomen Tanja en ik je op 17 april bij de Notelaar in Berghem (onder de rook van Oss).  Tot dan!