Bestellen

bossche koek schiphol klein voor webStuur uw bestelling vanaf 7 stuks (700 gram) en 11 stuks (400 gram) per mail naar info@koekhuys.nl

  • Bossche Koek 700 gram € 6,95
  • Bossche Koek 400 gram € 5,75

Personaliseren
Voor €1,- extra bieden wij u als extra service kunt u de banderol van de Bossche Koek laten voorzien van de tekst: ‘Speciaal gebakken voor <persoon/bedrijfsnaam>…’ Een uniek cadeau!

Voor conferentie of vergadering
Heeft u een conferentie of een vergadering in een van de hotels of conferentie- of vergadercentra in ’s-Hertogenbosch dan kan een Echte Bossche Koek een leuk aandenken zijn. Wij bezorgen grote aantallen voor u GRATIS bij uw hotel of vergadercentra in ’s-Hertogenbosch, Vught of Rosmalen.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn conform de prijzen van TNT Post.

Leveringsvoorwaarden

  • 48 uur bezorging.
  • Op zon- en feestdagen wordt niet bezorgd.
  • Wij verzorgen uw bestelling zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is gestort, NL40ABNA043.80.88.506 t.n.v. Koekhuys Jan de Backer te ’s-Hertogenbosch ovv uw bestelling, referentienummer en bezorgadres.

Nieuw: Bossche Koek in XXXL formaat


Naar aanleiding van diverse verzoeken biedt Koekhuys Jan de Backer u de mogelijkheid om een rechthoekige koek te laten bakken, geschikt voor minstens 104 grote plakken. Voor meer informatie, stuur een mail naar  info@Koekhuys.nl